мэдээ мэдээлэл

Cook Club нэвтрүүлгийн шинэ дугаарт

2016 оны 10 сарын 6
www.edutv.mn

Хурим найраар бялхсан намрын налгар өдрүүд аль хэдийн эхэлжээ. Хүүхдийн даахь үргээх, хуримын ёслолын ширээгээ юугаараа чимэж, урьсан зочдоо ямар хоолоор дайлхаа мэдэхгүй байгаа бол манай нэвтрүүлгийг үзээрэй. Нэвтрүүлэг 10-р сарын 09-ны Ням гарагийн 18 цаг 05 минутанд үзэгч танд хүрэх болно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бэкон буррито

Будаа - 100 гр

Өндөг - 2 ш

Авокадо - 1 ш

Зөөхий - 20 гр

Загасны түрс - 20 гр

Сэндвичний бяслаг - 2 ш

Хэрээний нүд - 50 гр

Сонгино - 20 гр

Хусандай мөөг - 20 гр

Яншуй - 20 гр

Нарийн ногоон сонгино - 20 гр

Бэкон - 80 гр

Чидун жимсний тос - 20 гр

Давс

Хар перец

 

********************************************************************************************************************************************

 

Брокколитой  зутан шөл

Брокколи - 200 гр

Бор мөөг - 50 гр

Хусандай мөөг - 50 гр

Сонгино - 50 гр

Хэрээний нүд - 20 гр

Гурил - 20 гр

Өргөст хэмх - 50 гр

Тахианы шахмал амтлагч - 10 гр

Хар перец

 

********************************************************************************************************************************************

 

Минестроне шөл

Гахайн утсан мах - 70 гр

Шпаггети  гоймон - 50 гр

Улаан лооль - 1 ш

Байцай - 50 гр

Лууван - 2 ш

Сонгино - 70 гр

Сармис - 3 хумс

Базил - 20 гр

Яншуй - 10 гр

Вандуй - 50 гр

Лаазтай вандуй - 20 гр

Улаан лоолийн сүмс - 50 гр

Өтгөрүүлсэн шөл - 10 гр

Цөцгийн тос - 25 гр

Чидун жимсний тос - 25 гр

Тахианы шахмал амтлагч - 5 гр

Давс

Хар перец

 

********************************************************************************************************************************************

 

Жигнэсэн мөөг

Сонгино - 50 гр

Сармис - 1 хумс

Хусандай мөөг - 50 гр

Бор мөөг - 70 гр

Яншуй - 10 гр

Моцарелла бяслаг - 100 гр

Песто сүмс - 10 гр

Чидун жимсний тос - 20 гр

Давс

Хар перец

 

********************************************************************************************************************************************

 

Улаан лоолийн салат

Амтат чинжүү - 100 гр

Үрлэн улаан лооль - 50 гр

Ягаан сонгино - 10 гр

Сармис - 4 хумс

Бууцай - 20 гр

Базил -

Роккет навч - 20 гр

Салат навч - 20 гр

Гааны навч - 20 гр

Яншуй - 20 гр

Ургамлын тос - 50 гр

Хар перец

Давс

Сүмс бэлтгэх:

Анчоус загас - 10 гр

Нимбэгийн шүүс - 5 гр

Чидун жимсний тос - 20 гр

Гичний үр - 5 гр

Хар перец

Давс